CroMelges24 cup BIOGRAD

Na otvaranju četvrte sezone CRO Melges 24 Cupa odrađen je puni program od šest jedrenja po lijepom jugu.
Ukupni pobjednik Biograd CRO Melges 24 Cupa u organizaciji JK Briva Biograd je Mataran 24 ispred Universitas Nove i Panjića. Koliko je konkurencija bila jaka najbolje pokazuje činjenica kako je u šest jedrenja bilo četiri različita pobjednika, a razmak između pobjednika i petoplasiranog iznosio je samo osam bodova.
Naš klub prestavljale su dvije posade. Premijerno pod klubskom zastavom na svojoj prvoj regati u CroMelges cupu  nastupila je jedrilica CRO 166 Hakuna Matata, s Lukom Smrkin na kormilom, te posadaom  Ivan Zelencic, Leticia Heintz, Frenki Simunov i Marin Baric. Prva regata je bila “vatreno krštenje”, 6 plovova, po vijetru od  13 do 25 čvortova, bila je veliko iskustvo za novu posadu, koja je jako hrabro odradila!! Bravo Ekipa
Iskusna Tutta Forza s Nikom Jakovcevom za kormilom, te Marin i Donat Jakovcev, Lovro Grzunov i Maris Basic, završili su regatu na 13. u ukupnom poretku, te 4 u Corintian razvrstavanju.
Sljedeća stanica CroMelges 24 cupa je Zadar!!
Melgesi  su več na parkingu našeg kluba, i ćekaju 15.3  da se posade okupe i da u Uskoku “padene” rekord po broju okupljenih posada!!
Veselimo se biti domačini ove super jedriličarske priće !
V