ŠKOLA JEDRENJA ZA STUDENTE

Kvota je popunjena! Prijavi se za listu čekanja:
Suradnja jedriličaskog kluba Uskok i Pomorskog odijela sveučilišta u Zadru 

ZAŠTO UPISATI ŠKOLU JEDRENJA?

32
Nova polaznika
4
Vrhunski opremljene jedrilice
4
Mlada
trenera
Pozivamo studente vedrog duha i dobre volje na početni tečaj škole jedrenja. Predhodno iskustvo nije potrebno. Kroz tjedan druženja u jedriličarskom klubu Uskok ćemo Vam pokazati osnove jedrenja i znanja o moru.

Termini škole jedrenja

Ovo ljeto škola jedrenja se održava u dva termina:
  • 15. - 19. srpnja 2024.
  • 22. - 26. srpnja 2024.

Program škole

Svako popodne, od ponedjeljka do petka u Jedriličarskom klubu Uskok je na rasporedu:
  • 15:00 Teorijska nastava
  • 16:00 Opremanje jedrilica i jedrenje
  • 18:00 Povratak u lučicu i raspremanje
  • 19:00 Druženje u klubu

TRENERI

Uskokovi takmičari iz malih klasa uskočit će s polaznicima u brod i pokazati im što je to jedrenje. Studenti uče studente!
PETRA
Petra Lukačić (22) iz Tkona
Studentica Brodogradnje na Sveučilištu u Rijeci. Jedriličarsko iskustvo je skupila jedreći u malim klasama u Biogradu i Zadru. Petra predstavlja Hrvatsku na Svjetskom studentskom prvenstvu u jedrenju na Lago di Garda u Italiji.
DARIA
Daria Perić (22), strastvena jedriličarka i alpinistica. Od prvih koraka jedri u “Uskokovim” malim klasama, Optimist, 420 i 470. Studira Socijalni rad na sveučilištu u Zagrebu, a svo slobodno vrijeme provodi na moru ili u planini. U lipnju sudjeluje na regati studentskog svjetskog prvenstva u Italiji.
MARIS
Maris Bašić (21), studentica Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Splitu. Maris je svestrana jediličarka koja plovi na svemu što ima jedra; od kitesurfa do prekooceanskih krstaša. Trenutno jedri u teamu Tutta forze, aktualnog prvaka Melges 24 kupa Hrvatske u Corinthian poretku.
Matija
Matija Pintarić (22), Zadarski jedriličar s puno iskustva iz malih klasa. Dugogodišnji trener “Uskokove” škole jedrenja za djecu. Student je Fakulteta elektrotehnike i računarstva, sveučilišta u Zagrebu. U slobodno vrijeme jedri između lopoča na Jarunu, windsurf-a, bavi se borilačkim sportovima i airsoftom.

Jedrilice

Zahvaljujući našim prijateljima iz Biograda, ovo ljeto se jedri na četiri J-70. Atraktivne male jedrilice savršene su za učenje i zabavu.

prijava

Kvota je popunjena! Prijavi se za listu čekanja:

    Kvota je 16 polaznika po tjednu

    Imaš li pitanja?

    Za dodatne informacije, kontaktirajte naš tim e-poštom.